Vroege vogelwandeling

– Zondag 1 mei

– Tijdstip: Start om 5u – aansluitend mogelijkheid tot ontbijtbuffet.

– Plaats van afspraak: t.h.v. zaal ’t Kerksken, Rot 8, 9520 Sint-Lievens-Houtem

– Contactpersoon: nphoutem@gmail.com

– Gids: Roman Eykerman

– Meebrengen: Stevig schoeisel, eventueel verrekijker en vogelgids

Bij het krieken van de dag gaan we op pad in een mooi stukje natuur, in de Smoorbeekvallei. We gaan op zoek naar vogels en vogelgezang in bosgebied en open terrein. Onze gids Roman Eyckerman leert ons hoe je een vogel kunt herkennen aan zijn zang en vertelt over zijn levenswijze.

Aansluitend mogelijkheid tot ontbijtbuffet, inschrijven noodzakelijk, via link op www.natuurpunthoutem.be, , volwassenen 10 euro, kinderen tussen 5 en 12 : 7 euro Betaling door overschrijving op rekening BE16 9731 1361 0474

Inschrijven klik hier

 

Comments are closed.

X