Infosessie: project “SOS Kievit”

– Zaterdag 26 februari 2022

– Tijdstip: 14u00 – 16u00

– Plaats van afspraak: t.h.v. Cotthem 21, 9520 Sint-Lievens-Houtem

– Contactpersoon: nphoutem@gmail.com

– Meebrengen: laarzen of stevig schoeisel en aangepaste kledij

We hoeven niet meer uit te leggen dat de kievit en andere akkervogels het de laatste decennia bijzonder moeilijk hebben. Natuurpunt Herzele en Houtem sloegen eerder de handen in elkaar om op het grensgebied, de Oudeheerakkers, de kievit te helpen. Tijdens deze infosessie kom je, middenin het leefgebied van de kievit, te weten welke acties we ondernemen op de akkers, verneem je onze ervaringen van afgelopen jaar en vertellen we hoe ook jij een handje kan toesteken.
De kieviten zullen alvast van de partij zijn, volop op zoek naar een nestplaats. Nu jij nog!

Comments are closed.

X