Natuurpunt Houtem gaat vreemd: Kravaalbos

– Zondag 14 oktober 2018

– Tijdstip: 14u00 – 17u00

– Plaats van afspraak: B&B De Kleine Deugd, Lepelstraat 10, Opwijk-Mazenzele.

Mogelijkheid tot carpoolen: om 13u, Marktplein, Sint-Lievens-Houtem

– Gids: Marc De Maegdt en Frans Arijs

– Meebrengen: stevig schoeisel of laarzen

Tijdens de Week van het Bos brengen we een bezoek aan het Kravaalbos, een ecologisch waardevol oud bos, gelegen op de grens O-Vl. en Vlaams-Brabant, en nabij het Pajottenland, in een zacht glooiend landschap tussen Opwijk, Aalst en Asse.  De wandeling is ongeveer 6 km.  Na de wandeling, om 17u,  is er mogelijkheid om een bezoekje te brengen aan het landbouwmuseum “De Vedderboom”, daar kan je ook genieten van een pannenkoek en een drankje.

Honden kunnen mee aan de leiband.

(c) Griet Buyse

Comments are closed.

X